Har du också känt den där motsträviga känslan när det är dags att gå mot gymmet en grådaskig tisdagskväll i oktober? Du är inte ensam. Det svåra är att fokusera på resultatet du söker – anledningen till varför du tar dig till gymmet. Du kommer att svettas, det kommer att kännas och dina tankar kommer försöka få dig att ge upp och gå hem, slå på teven och sätta dig i soffan med en påse chips. Det som gör skillnaden är valet du gör när du står där i hallen med väskan packad. Gå du utanför dörren när tankarna stretar emot, eller släpper du väskan på golvet och intar soffläge? Det är här det avgörs.

Regelbundenhet

Hur viktigt är det för dig att lyckas med det du åtar dig? Hur mycket behöver du göra det, och vad krävs av dig för att klara av det? Ju bättre du tar hand om dig själv desto bättre förutsättningar kommer du att få. Genom att träna regelbundet kommer din kropp att må bättre, du kommer att få mer energi och dagarna kommer inte att kännas lika långa. När klockan närmar sig fem på eftermiddagen och du fortfarande har energi kvar kommer du att förstå. När du inte är helt förstörd efter en arbetsdag kommer du att se det klart och tydligt.

Vad är din energi värd för dig? Alla behöver sin energi för att bygga upp en fantastisk tillvaro och för att inte kompromissa med sina drömmar och mål. Med lite träning på schemat kommer ditt liv att bli både lättare och roligare. Du kommer att bli mer effektiv i vad du än tar dig för. Du kommer att få lättare att glädjas åt säker, du kommer att ha lättare för att umgås med vänner och träffa nya människor, och dina dagar kommer att präglas av nya nyanser som du tidigare inte har lagt märke till.

Lägg till lite träning på schemat så kommer det att bli verklighet. Det räcker med två, tre dagar i veckan för att få effekten. Kroppen behöver träning. Vänta inte längre – börja redan idag!

Kom igång med din träning